ZOEKEN

Inspecteren = Renderen

Op voorhand Inspecteren voorkomt gedoe over schades achteraf

Raak betrokken bij uw proces

Aan het einde van een leasecontract moet iemand de kosten van de schade betalen. Zo worstelt zowel de leasemaatschappij (lessor) als de wagenparkbeheerder (lessee) en/of de berijder met de vraag; wie draait er voor deze kosten op? AutoInspectie.nl creëert begrip, zorgt voor transparantie en levert u tijd en geld op.   Benieuwd hoe wij dat doen?

Uitgevoerde inspecties

Gemiddelde schades per voertuig

Gemiddeld schade bedrag

Waarom AutoInspectie.nl een investering in uzelf is.

inspecteren creërt begrip

Niemand houdt van verborgen kosten. AutoInspectie.nl schouwt/inspecteert het voertuig met de berijder en zorgt voor begrip en transparantie voor alle betrokken partijen. Dit voorkomt veelal de discussie achteraf. Daarnaast geeft AutoInspectie.nl ook een beeld van de staat van de voertuigen en met een inspectie op het juiste moment kan eenieder bepalen wie verantwoordelijk is voor welk bedrag.

Uw rendement stijgt

Het is en blijft moeilijk om kosten door te belasten aan berijders. AutoInspectie.nl zorgt voor een verwachtingspatroon, waardoor de drempel lager wordt richting de berijder. Het gemiddeld schadebedrag dat AutoInspectie.nl vindt per voertuig is ca. 1100 euro! Bent u er tijdig bij, dan is repareren vaak goedkoper. De rekening aan het einde van uw contract daalt hiermee aanzienlijk. 

Tijd is geld

Het continue tennissen tussen leasemaatschappijen en berijders is een tijdrovende klus. Een gemiddelde inspectie duurt 20 minuten, maar bespaart vaak uren achteraf. Vanaf een opdracht tot het definitieve rapport ontzorgt AutoInspectie.nl u volledig. U hoeft enkel de balans op te maken. Of laat berijders zelf hun voertuigen inspecteren met de AutoZelfScan. Dit proces kost nog geen 5 minuten. Zo houdt u tijd over voor andere belangrijke zaken.

Onze Missie

AutoInspectie.nl staat voor kwaliteit. Het is onze missie om iedereen in de ‘automotive’ te voorzien van kwalitatief goede inspecties. Wij zijn professionals in het voorkomen van gedoe en leggen u graag uit hoe wij dat doen.

Van A tot Z. 

 Waar uw gedoe begint, nemen wij het over. Wij denken mee in uw proces en zorgen ervoor dat u van begin tot eind geen zorgen meer heeft. De investering in AutoInspectie.nl verdient zich altijd terug!

 

 

 

Flexibel

AutoInspectie.nl weet wat het is om een drukke agenda te hebben. Wij staan dan ook overal in het land tot uw beschikking, wanneer het u uitkomt. Zo zorgen wij samen voor een vlekkeloze samenwerking.

Onze partners zijn ook uw partners.

Sinds jaar en dag werken wij met de beste partners uit de branche. Voor uw transport en alle andere voertuigbehandelingen is AutoInspectie.nl de juiste partner. Het mooiste? Wij regelen alles voor u! Dat is wat partners voor elkaar doen.

AutoInspectie.nl is onderdeel van de AVN Group

Als onderdeel van de AVN Group werkt AutoInspectie.nl nauw samen met Autoveiling.nl en AVNRemarketing. Benieuwd wat de AVN Group voor u kan betekenen? Bekijk dan onderstaande video.